Foto en video

Hier komen meer spannende foto’s, animaties en video’s. Deze pagina wordt steeds leuker, wacht maar af.

Onze laatste Instagram foto’s:

🇳🇱Het is weer tijd voor de Tuinrondompanorama. Omdat je geen panorama foto in instagram kunt posten krijgen jullie hem in delen. Je mag ze zelf aan elkaar plakken. 🇬🇧 It's time for the Wraparoundgardenpanorama again. Because you can't post a panorama photo in instagram, you get it in parts. You may stick them together yourself. . . . . . #detuinrondom #thewraparoundgarden #mygardentoday #mijntuinvandaag.#panorama.
🇳🇱De kardoen, Cynara cardunculus, blijft meestal mooi grijsgroen in de winter en groeit zelfs nog door als het tenminste niet te hard vriest. Het was een slecht jaar voor onze kardoenen, veel planten hebben de afgelopen winter niet overleeft en er is maar eentje die gebloeid heeft. Vandaar dat ik een nieuwe collectie heb proberen aan te leggen, met wisselend succes. Maar er zijn er nog een paar over. Kijk maar. 🇬🇧 The cardoon, Cynara cardunculus, usually remains beautiful gray-green in winter and even keeps on growing if it does’t get too cold. This was a bad year for our cardoons, many plants did not survive last winter and only one made it into flower. That's why I tried to create a new collection, with varying degrees of success. But there are a few left. And here they are. . . . . . #detuinrondom #thewraparoundgarden #mygardentoday #mijntuinvandaag.#cardoon #cynaracardunculus #kardoen.
🇳🇱Rozen doen het niet best in onze tuin, op een paar na. Deze vier proberen ons ondanks de kou nog even te verblijden. De eerste is een roos uit de tuin van mijn overleden ouders, vooral interessant om de mooie bottels maar die produceert hij dan ook overvloedig (ik kon geen foto van de bloemen vinden, waren waarschijnlijk roze). De tweede noemen wij De Vruggink roos, die stond er al toen wij hier kwamen 10 jaar geleden en bloeit als een tierelier. De derde is de New Dawn, ook roze maar groeit geweldig. Deze is bezig onze carport volledig in te pakken. Ben benieuwd hoe dat afloopt. De vierde is de Rosa Parkdirektor Riggers. Leuke naam, prachtig rood. Nu ik dit zo zie hebben wij voor mensen die niet van roze houden toch best wat roze in de tuin. Niet verder vertellen hè. 🇬🇧 Roses don't do well in our garden, except for a few. These four still try to please us, despite the cold. The first is a rose from the garden of my deceased parents, especially interesting for the beautiful hips, and it produces them abundantly (I couldn't find a photo of the flowers, they were probably pink). The second we call De Vruggink rose, which was already there when we came here 10 years ago and blooms like a charm. The third is the New Dawn, also pink and grows vigorously. This one is trying to completely wrap our carport. I'm curious how that ends. The fourth is Rosa Parkdirektor Riggers. Great name, beautiful red. Now that I look at these, for people who don't like pink, we do have quite a bit of pink in the garden. Don't tell anyone, please. . . . . . #detuinrondom #thewraparoundgarden #mygardentoday #mijntuinvandaag.#rosanewdawn #rosaparkdirektorriggers.
🇳🇱Een van onze favoriete tuinbezoekers is de specht, de grote bonte in dit geval. Deze komt meerdere keren per dag even een paar hapjes van de pindakaas nemen. Maar hij houdt ons goed in de gaten want zodra ik een foto wil maken gaat hij er vandoor. Maar vandaag was ik hem te slim af. 🇬🇧 One of our favorite garden visitors is the woodpecker, the great spotted in this case. This one comes several times a day to take a few bites of the peanut butter. But he keeps a close eye on us because as soon as I want to take a photo he flies off. But today I outsmarted him. . . . . . #detuinrondom #thewraparoundgarden #mygardentoday #mijntuinvandaag.#grotebontespecht #greatspottedwoodpecker #gardenvisitor #tuinbezoek.

Een time-lapse video van het Hoofdpad en de Megaborder van 2015 - 2020, elke maand een foto. Wij documenteren graag de voortgang van de tuin en het is leuk om te zien hoe De Megaborder zich ontwikkeld door de jaren en seizoenen heen.

4 jaar ons uitzicht vanaf de bank op de Red Sentinel sierappel. En op wereld rondom De Tuin Rondom. Neem de tijd en word net zo Zen als wij als we hier zitten.

We zijn erg trots op dit moooie artikel van Katja Staring en Sandra Verkic  in de Groei en Bloei.

En nog een leuk artikeltje in de Contact. Het hele verhaal met foto’s staat hier op de site Op Morgen.

De Forsythia komt elk jaar weer prachtig in bloei.

Klik maar eens op de Iris germanica

We hebben soms geheimzinnige gebeurtenissen in De Tuin Rondom.

Wij vinden het ook erg belangrijk dat je in de tuin lekker kunt zitten en een beetje om je heen kijken. Daarom hebben we een aantal bankjes strategisch in de tuin geplaatst zodat wij en bezoekers er nog beter van kunnen genieten. Ook in de winter.

Tjonge, dat was een eind naar beneden scrollen. Gelukkig staat hier toch iets, anders was dat helemaal voor niks. Als beloning deze foto van onze vijver met het fijne bankje. Op de voorgrond de mooie rode bloemen van de Geum ‘Scarlet Tempest’.

Wij zijn niet dol op digitale cookies, maar helaas zijn Google en Instagram dat wel. Zonder akkoord zijn de Google kaart en de Instagram foto’s niet te zien. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK